Οι Ιδιοκτήτριες

SisStylidou: Μαρία & Αγάπη

Το Ξεκίνημα

Οι αδελφές Μαρία & Αγάπη Στυλίδου δραστηριοποιούνται στο χώρο της κομμωτικής τα τελευταία 20 χρόνια. Διατηρούν σαλόνι ομορφιάς στη Γλυφάδα τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας κάνει το ονειρό τους πραγματικότητα. Έχουν δημιουργήσει ένα "open living room" στο οποίο περιποιούνται καθημερινά κάθε μοναδικό τύπο γυναίκας και καλεσμένου.


by SisStylidou

Η Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία των αδελφών Στυλίδου βασίζεται κυρίως στην αγάπη, στο σεβασμό και την αφοσίωση σε αυτό που επιλέγουν να κάλουν, εκφράζοντας την τέχνη τους μέσα από την περιποίηση των μαλλιών και επιπλέον μέσα από events που συχνά διοργανώνουν στο χώρο του Hair Tonic, με ιδιαίτερες ενδυμασίες και θεματικά πάρτυ που τις αντιπροσωπεύουν.

" Η αισθητική του Hair Tonic αντανακλά την προσωπικότητά μας μέσα από το πάθος και την αφοσίωσή μας σε αυτό που κάνουμε."

The Team

Στο Hair Tonic σας περιμένει το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Agapi

Agapi

Agapi Stylidou
Eirini

Eirini

Η colourist του ξανθού!
Είναι στο χώρο της κομμωτικής 11 χρόνια και μεγάλη της αδυναμία και αγάπη είναι τα ξανθά μαλλία. Ξέρει ακριβώς ποιά απόχρωση ταιριάζει στα μαλλιά σας ανάλογα με τον τόνο του δέρματος και των χαρακτηριστικών σας!
Iris

Iris

Η expert των waves χτενισμάτων!
Είναι στο χώρο της κομμωτικής 3 χρόνια, αλλά παρόλη την μικρή της πορεία έχει δείξει θεαματικά αποτελέσματα. Είναι μια καλλιτέχνης που δίνει ζωή στα μαλλιά σας μέσα από τα χτενίσματά της!
Maria

Maria

Maria Stylidou

Ο χώρος μας