Μαρία & Αγάπη

SisStylidou - Οι Ιδιοκτήτριες

Το ξεκίνημα..

Οι δύο αδελφές Μαρία & Αγάπη Στυλίδου βρίσκονται στο χώρο τα τελευταία 16 χρόνια. Διατηρούν σαλόνι ομορφία στη Γλυφάδα τα τελευταία 11 χρόνια έχούν κάνει το πάθος τους πραγματικότητα. Έτσι, δημιούργησαν έναν χώρο που δεν θυμίζει ένα καθιερωμένο σαλόνι κομμωτηρίου, αλλά ένα open living room με ξεχωριστό χώρο hair spa.


by SisStylidou

Η φιλοσοφία μας..

Η φιλοσοφία τους είναι η αγάπη και ο σεβασμός για αυτό που κάνουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, εκφράζοντας την τέχνη τους όχι μόνο μέσα από την περιποίηση μαλλιών, αλλά και από διάφορα events που διοργανώνουν στο Hair Tonic με ενδυμασίες και θεματικά πάρτυ!

" Η αισθητική του Hair Tonic Spa εκφράζει την προσωπικότητά μας μέσα από το πάθος και την αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε"

The Team

Στο Hair Tonic Spa θα βρείτε άκρως εξειδικευμένο προσωπικό για τις υπηρεσίες μας

Agapi

Agapi

Agapi Stylidou
Eirini

Eirini

Η colourist του ξανθού!
Είναι στο χώρο της κομμωτικής 11 χρόνια και μεγάλη της αδυναμία και αγάπη είναι τα ξανθά μαλλία. Ξέρει ακριβώς ποιά απόχρωση ταιριάζει στα μαλλιά σας ανάλογα με τον τόνο του δέρματος και των χαρακτηριστικών σας!
Eva

Eva

Η colourist των χρωματιστών αποχρώσεων!
Είναι στο χώρο της κομμωτικής 9 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Θα σε εμπνεύσει να κλείσεις σήμερα κιόλας ραντεβού για ένα χρωματικό extreme make-over στα μαλλιά σου!
Anna

Anna

Η colourist του balayage!
Είναι στο χώρο της κομμωτικής 10 χρόνια και για πολλούς θεωρείται ερωτευμένη με την δουλειά της. Αντιμετωπίζει το επάγγελμά της σαν μια ιδιαίτερη μορφή τέχνης! Η εμπειρία και το πάθος της έχουν μαγικά αποτελέσματα.
Iris

Iris

Η expert των waves χτενισμάτων!
Είναι στο χώρο της κομμωτικής 3 χρόνια, αλλά παρόλη την μικρή της πορεία έχει δείξει θεαματικά αποτελέσματα. Είναι μια καλλιτέχνης που δίνει ζωή στα μαλλιά σας μέσα από τα χτενίσματά της!
Maria

Maria

Maria Stylidou
Marina

Marina

Η nails designer!
Η Μαρίνα θεωρεί πως το μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι μια τέχνη και η περιποίηση των νυχιών είναι θέμα όχι μόνο αισθητικής αλλά και υγιεινής. Ξέρει ακριβώς τι ταιριάζει στην κάθε μια από εσάς. Χαρακτηριστικό η μανία της με την καθαριότητα!
Thanos

Thanos

The barber boy!
Είναι λίγα χρόνια στο χώρο της κομμωτικής, αλλά το πάθος και η αγάπη του γι'αυτό που κάνει είναι σημαντικά. Όπως είπε "Η αρχή της κομμωτικής είναι το ανδρικό κούρεμα" και γι'αυτό έχει αφιερωθεί κυρίως στις αντρικές γραμμές και στις πιο αυστηρές γραμμές στα γυναικεία κουρέματα!
Evita

Evita

Η υπεύθυνη υποδοχής!
Ευθύνεται για την ζεστή φιλοξενία σας στο χώρο μας. Αναγνωρίζει τις ανάγκες του κάθε καλεσμένου και σας κατευθύνει στον artist που σας ταιράζει. Ρωτήστε την τα πάντα!

Ο χώρος μας